perjantai 26. elokuuta 2016

Showpony & Perheenlisäys

Maailman hienoin poni

Tämäkin päivitys piti tehdä jo lähes viikko sitten, mutta tässä nyt vaan tuli kaikenlaista. Sakarin match show, uusi työpaikka ja koiravauvva. Pitää taas hiukan sopeutua uusiin järjestelyihin.

Aloitetaan, vaikka koiravaavista! Olen aina tahdonut oman koiran ja vihdoinkin 18. päivä kävimme hakemassa meille oman pikkuisen koirun. Koiran nimi on Eddie, rodultaan se on sileäkarvainen noutaja ja siitä toivottavasti tulee hyvä talliapulainen. Se on hiukan sekoittanut rutiineitani, koska se syö neljästi päivässä ja sitä pitää viedä ulos ainakin sata kertaa päivässä. Ihanaa vauva-arkea ;) Eddie oli mukana Sakarin näyttelyssä ja kohtasi siellä ensimmäistä kertaa hevosia, kauheasti tuo pieni ei ole vielä talleillut, mutta eiköhän se ala isompana kulkea vakiovarusteena mukana. Olen niin iloinen tuosta pienestä < 3

 Sakari oli näyttelyponina 21. päivä. Olen mielettömän ylpeä siitä kuinka hyvin poni osasi käyttäytyä. Vähän siltä meinasi hermo mennä numerolappua kiinnittäessä sekä valokuvauspaikalla. Sakari ei millään halunnut poseerata oikean valokuvaajan edessä vaan näytti hapanta naamaa, kuopi ja yritti paeta paikalta...Sakari myös oli ehkä äänekkäin otus paikan päällä. Sen piti kokoajan ilmoittaa itsestään muille. Aivan kokoajan...Onneksi nuo ovat vain pikkuvikoja. Sakari pysyi hallinnassa kokoajan, vaikka uusi tilanne jännittikin välillä. Se totteli hyvin ja liikkui silloin kun pyysin ja pysähtyikin jopa pyydettäessä!

Yhden kerran poniini säikähti, kun minä join juomapullosta ja siitä kuului outo ääni. Sakari loikkasi kahdelle jalalle ja pukitteli muutaman kerran, sen jälkeen tilanne oli ohi ja Sakari oli niin kuin mitään ei olisikaan tapahtunut...Minäkin selvisin tästä episodista yhdellä kädellä, like a boss.

Sakari oli ensimmäistä kertaa maneesissa ja sekään ei ollut mikään ongelma. Peilikuvaansa se ihmetteli kyllä joka kierroksella. Ilmeisen itserakkaana Sakari myös hörisi omalle kuvalleen ja oli siitä aivan innoissaan...:D

Poni keräsi kauheasti ihailuja ja lisäksi tuomari palkitsi sen punaisella ruusukkeella. Olen erittäin tyytyväinen poninomistaja. Tästä se showponin ura alkaa!


Sitten hirveästi kuvia!


Niiiiin kaunis poni
wuhuu, sain harjan pysymään oikealla puolella!
Hurja villiponiorivarsa...eiku..?
what, missä vaiheessa siitä tuli näin iso?
Meinaan haljeta ihastuksesta, kun katselen näitä Sakarin kuvia. On se vaan kaunis poni, vaikka itse sanonkin.

Maanantaina aloitin uudessa työpaikassa, joka hiukan sekoittaa nyt heppailukuviotani, mutta kivahan se on välillä oikeitakin töitä tehdä. Aika "hauska" sattuma, että en ole ollut kipeänä koko vuonna, mutta heti kun aloitin oikeat työt niin kauhea flunssa iski päälle...>:( Onneksi minun perus flunssa kestää kolme päivää ja sitten alkaa helpottaa. Olen kuitenkin onnistunut selviytymään töistä. Nyt ehkäpä saan säästettyä rahat uuteen kameraan, josta olen jo haaveillut ainakin vuoden. Huomenna menen opiskelemaan Ypäjälle hevosen hyvinvoinnista ja jos olen tarpeeksi tervehtynyt niin voisin yrittää jonkun saada kuvaamaan ratsastustani, muuten vain köpöttelen...:')

2 kommenttia: