torstai 9. kesäkuuta 2016

Ponihandler

Goldriver Prime Time (c) Leena Kahisaari
Sunnuntaina pääsin tekemään elämässäni jotain jota en vielä ollut ennen kokeillut. Esitin nimittäin ponin nuorten ponien welsh showssa. Hieman oli jännitystä!

Olimme jo harjoitelleet onneksi muutamaan kertaan tallilla juoksemista ja esittämistä, mutta tietenkin uusi tilanne oli jännittävä esittäjälle sekä vuotiaalle ponille, joka taisi ensimmäistä kertaa poistua kodin ulkopuolelle. Koko päivä oli aivan super kiireinen. Pienten vastoinkäymisten takia jouduimme viemään hevoset näyttelypaikalle kahdessa erässä. Meidän tallilta oli mukana neljä ponia ja minä sain esitettäväkseni tämän aivan superherttaisen nuorukaisen.


Minua jännitti, kauhistutti ja stressasi. Näin jo silmissäni kauheimmat kauhuskenaariot siitä kuinka kaikki menee pilalle. Onneksi kärsivälliset näyttelykonkarit kiireen keskellä jaksoivat neuvoa minua ja kertoa mitä minun pitää tehdä ja milloinkin.

Eikun kehään vain!

Ei siinä...juostiin kauheaa kyytiä kenttää ympäri ja yhden kerran poni sai minut vedettyä ulos kehästä, koska halusi takaisin laidunkaverinsa luokse...>:( Onneksi hirveää vauhtia juoksemalla selvittiin lähes kunnialla ja poni palkittiin luokkavoittajana! Hyvä pieni hevonen <3 p="">Kiireen keskellä minut napattiin myös BIS-kehään esittämään yksi toinenkin poni. Tätä tapausta en ennalta tuntenutkaan enkä meinannut saada ponia juoksemaan tarpeeksi kovaa ilman, että etupää tai takapää lensivät...Vastoinkäymisistä huolimatta, kuten kuvasta näkyy, poni sai napattua kolmannen palkinnon! Ylpeä ponihandler ilmoittautuu!

Vaikka olikin melkoisen jännittävä kokemus niin mielelläni osallistun tuollaisiin karkeloihin uudestaankin.

Näyttelyiden jälkeen käytiin heittämässä varsahevonen uuteen kotiin jonne se jäikin väsyneenä, mutta selkeästi tyytyväisenä!


Näyttelyväsymyksestä on toivuttu ja tällä hetkellä minulla on Ypäjäväsymys. Saavuin hetki sitten kotiin ja kouluviikon jälkeen olo on sellainen, että viimeinenkin aivosoluni on saanut työuupumuksen. Oloa onneksi piristää se, että hevostarviketilaukseni oli saapuneet.

Jönssille vision oliivikuolaimet, toivottavasti ovat erittäin mieluiset. Huomenna pääsen niitä testailemaan ja kysymään hevosen mielipidettä.

Päätin osallistua taas koulukilpailuihin. Ne ovat lauantaina ja osallistun kokeilumielessä Gretalla. Ehditään vielä korjata virheitä ja parantaa suoritusta seuraaviin kisoihin.

Yritän pistää taas gopron kentän laidalle, kun testaan uusia kuolaimia. Taidankin etsiä jonkun editointiohjelman, jotta helpompi laitella noita videoita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti