perjantai 29. tammikuuta 2016

Ponejaponejaponeja, welshponeja!


Ensimmäinen työviikko takana ja valitettavasti pääsen vasta ensi perjantaina takaisin noiden ponejen pariin. Ensiviikolla nimittäin on taas Ypäjä-viikko. Ei siinä, olen innoissani menossa oppimaan taas uutta, mutta viihdyn kyllä tavattoman hyvin tuolla tallilla hommissa.


Olen aivan yhtä innoissani, kuin joskus silloin, kun aloitin hevostelun. Kaikki on niin "uutta" ja jännää. Olen päässyt hoitamaan varsoja ja nuoria, ratsastanutkin jo pariin kertaan ja mikä parasta; tänään "vapaapäivän" vietin kuvaten poneja. Nuo on niin persoonallisen näköisiä karvapalloja, että kyllä kelpaa olla kameran kanssa.                                                                            Kaikki paikat ovat tällä hetkellä niin jäässä, että liikekuvia ei voinut lapsihevosista ottaa, mutta napsittiin melkein koko varsalaumasta rakenne-ja pääkuvat. Sen lisäksi kuviin pääsi muutamat koiruudet sekä satunnaiset hevoset, joita kuvailin muuten vain. Kuvia tuli otettua aivan hirveät määrät, varsojen kuvaamisessa etenkin nopeus oli valttia. Sen pienen hetken ne aina osasivat poseerata niinkuin niiden kuuluukin, mutta muuten katseltiin maisemia, huudeltiin kavereille ja seistiin miten huvittaa. 
Voin muuten kertoa, että nyt, kun olen päässyt ratsastamaan welshillä niin Jönssi ja Oliver tuntuvat hiukan erilaisilta. Voitteko kuvitella, että pystyin jopa istumaan welshin harjoitusravissa monen monta kierrosta tippumatta. Jönssillä, kun yritän vääntää jotain harjoitusravin tyylistä niin eihän siitä tule yhtään mitään. Myös toinen järkyttävä kulttuuriero on, että tuollainen paljon ratsastettu welsh ei räjähdäkkään eteenpäin, jos siltä pyytää jotain. Mikäli olisin samanlailla ratsastanut Jönssillä ja pyytänyt sitä liikkumaan niin olisin aika nopeasti löytänyt itseni pellolta...

Ehkäpä minä vielä jonain päivänä opin jotain ratsastuksen tapaista.

Ensiviikon perjantaina olisi vuorossa yhden hevosen kanssa klinikkakäynti ja valokuvaushommia ainakin näillä näkymin. Lisää siitä, kun aika on ajankohtainen. Nyt yritän vielä jatkaa kuvien muokkauksia ja jos sitä ehtisi ja malttaisi virittäytyä viikonlopputunnelmiin.

Löytyykö suosikkiponia/kuvaa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti