keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Uusi perheenjäsen!


Hupsista, hiukan jäänyt postaukset taas taka-alalle, mutta siihen on ihan oikea syykin. Meille saapui tällainen pieni suloinen riiviö, jota on pitänyt opettaa sisäsiistiksi ja muutenkin huomioida. Tässä minä nyt siis yritän kirjoitella kuulumisia kun pieni kissalapsi puree toista kättäni ja vaatii kokoajan huutamalla huomiota.
 
Saanko esitellä, Macho!
  

Vaikka blogi onkin hevosblogi niin saatte seurata pienen Machon kasvamista isoksi ja toivottavasti kunnolliseksi kissakansalaiseksi. Kisuli saapui meille viime sunnuntaina hiukan extempore...Kävin vain sukulaisen syntymäpäivillä ja tuollainen lähti mukaan. Macho on kotiutunut oikein hyvin ja on oppinut käymään pisullakin omassa hiekkalaatikossaan. Hän on oikein oppivainen ja herttainen pieni poika!
 
-
 
Koska edelleenkin ollaan hevosblogissa niin lisätään joukkoon hieman hevosjuttuja. Pääsin valokuvaamaan tämän näköistä, oikein nättiä lv-tammaa. Olen nyt tässä, kun on aikaa käynyt kuvailemassa muitakin kuin omia hevosia. Siispä mikäli tarvitset kuvaajaa niin minut tavoittaa sähköpostilla (linneahuilla@hotmail.com), Facebookissa tai vaikka tästä blogin kautta.
 
Lisää kuvia löydät klikkaamalla tästä!
 

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti