torstai 5. toukokuuta 2016

Playsson.net Fair play Cup


Olen erittäin tyytyväinen siihen, että huonomminkin ehkä olisi voinut mennä. Selvisimme jotenkin radalta, vaikka Jönssi oli aivan äärimmäisen jännittynyt. Niin jännittynyt, ettei se tehnyt muuta tyhmyyksiä kuin viskoi päätään eikä kuunnellut minua ollenkaan. Harvemmin minulla on ongelmia saada Jönssi pysähtymään, mutta nyt se vain käveli kiireisesti mihin huvittaa. Mitkään muut avut eivät menneet läpi, paitsi eteenpäin ajavat.

Verkkaan mennessäni ajattelin, että kyllä tämä tästä. Uskoin saavani Jönssin vielä kuulolle jossain vaiheessa. Olin väärässä! Kokoajan tuli uusia jännityksen aiheita. Kenttää ympäröivä järvi, lenkkeilijät, ponit, musiikki ja ne golffaajat...Tuntui jo hieman siltä, että saatan saada Jönssin edes kuuntelemaan pohjeapuja, mutta sitten golfkentällä käveli ehkä sata golffaajaa jonossa ja Jönssi kauhistui niin paljon, että ei voinut enää muuhun keskittyä. Se joko yritti tuijottaa golfkentälle tai sitten paeta pois koko kentältä.

Kouluradalla en saanut Jönssiä pysähtymään oikeissa kohdissa. Se vain jatkoi matkaansa ja kun sain sen seisahtumaan hetkeksi niin se alkoi peruutella ja yritti lähteä omille teilleen. Kulmat mentiin "hiukan" lapa edellä, kun en saanut ratsastettua sitä pohjetta läpi...Tuntuu, että kauhean kiireisesti mentiin rata ja kyllä mentiinkin, kun Jönssi oli tikittävä aikapommi. Onnistuttiin samaan kuitenkin 52,6% joka on meidän uusi ennätys! Kehitystä siis. Ehkä seuraavan kerran onnistumme kilpailemaan sellaisessa paikassa, jossa ei ole ihan noin paljon kaikkea jännittävää.

Harkitsenkin jo seuraavia kisoja, koska eihän tuosta jännityksestä pääse millään muulla yli, kuin harjoittelemalla. Kotona on hiukan paha alkaa harjoitella kisapaikkakäyttäytymistä.Jönssi halusi vain äkkiä kotiin. Trailerin rampille mentäessä sen mieli kuitenkin muuttui...Se alkoi taas tuijotella golffareita ja edes ruoka ei kelvannut. Olin varannut kunnon herkkukorin mukaan jotta varmasti saan houkuteltua Jönssin helposti traileriin. Ei auttanut. Lopulta asettelin itse Jönssin jalat trailerin rampille ja työnsin sisälle. Ei ollut helppo homma, kun aina kun trailerin ohi käveli ihmisiä tai hevosia Jönssi päätti pompata rampilta pois...:D

Kisoja edeltävänä iltana vielä harjoittelin Jönssin kanssa koppiin menoa, mutta kyllähän sinne silloin mentiin asiallisesti...


Pari päivää sitten ilmoittauduttiin vielä 2. osakilpailuun Mäntsälään. Toivottavasti siellä ei ole niin paljon jännittettävää. Nyt vain ahkeraa treeniä, jotta saataisiin taas hiukan parannettua tulosta mahdollisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti