sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!


Olen viivytellyt tätä postausta aivan liian pitkään. Kyseessä on Horse Fair-postaus. En ole vain saanut aikaiseksi kirjoittaa ilman kuvia. Päätin jättää kamerani kotiin ettei se olisi kokoajan edessä, kun riennän messutarjousten perässä tai seikkailen väkijoukossa. Hiukan harmittaa tämä kuvattomuus, mutta jääpähän ainakin jotain mielikuvituksenkin varaan.

Olisin halunnut olla useampanakin päivänä messuilla, jotta ehtisin keskittyä ohjelmaankin. Perjantain olin kuitenkin töissä ja lauantaina estekisoissa auttelemassa, joten ainoaksi päiväksi jäi sunnuntai. En ole vielä kertaakaan ollut sunnuntaina Horse Fairissa, mutta voin kertoa, että sunnuntai on ehkä paras päivä messuille! Väkeä ei tuntunut olevan niin paljon ja onnistuin napsimaan itselleni melkoisen loistavia tuotteita melkoisen halpaan hintaan.

Ohjelmaan en valitettavasti ehtinyt perehtymään sen kummemmin, koska minun oli vain niin vaikea lähteä hypistelemästä hevostarvikkeita. Satulahuovat ovat heikkouteni, mutta onneksi niitä ei voi olla ikinä liikaa! Ärh...Piti puhua siitä ohjelmasta. Minä lähinnä kiertelin pienillä kojuilla juttelemassa siitä ja tästä ja tuosta. Perehdyin mm. valjakkoajoon ja tulin siihen tulokseen, että se olisi varmasti hauskaa, mutta aivan turhan kallista ja haastavaa. Testasin tasapainolautaa ja onnistuinkin seisomaan siinä yhdellä jalalla määräajan ja sain palkinnon! Aivan mieletöntä. 

Poliisien esitystä olisin halunnut katsoa, mutta hyvällä tuurillani olin paikalla juuri hetki onnettomuuden jälkeen. Tulipahan jäätyä katsomaan sitten myös viikinkihevosten esitys ja mielestäni se oli oikein kiva. Olen aina salaa haaveillut omasta vuonohevosesta, mutta taitaa jäädä haaveeksi vain!

Takaisin expoalueelle!

Onnistuin tekemään lähes kaikki ostokseni hevarissa ja löysinkin kaiken kerrankin mitä olin ostamassa. Tarkoitus oli ostaa uusi satulavyö sekä ratsastushanskat. Löysinkin kivan tarjouksen anatomisesti muotoillusta equitaren nahkaisesta satulavyöstä ja näin ollen vyö pääsi uuteen kotiin ja Jönssin satulaan. Siihen samaan settiin saatiin hyvällä tarjouksella musta Cavallino Marino satulahuopa, johon olen rakastunut aivan täysin. Löysin myös uuden Mountain Horse takin hiukan olin pettynyt, kun niitä ei ollut mustina, mutta päätin kokeilla jotain uutta ja ostin sellaisen ruskean! Minullahan oli jo lähes samanlainen mustana, mutta halusin sellaisen toisen, koska se on vain paras takki joka minulla on ikinä ollut. Ruskeat equitaren ratsastushanskatkin löytyivät. Oli jo aikakin ostaa uudet hanskat, kun vanhoista on pelkät riekaleet jäljellä...Havahduin tähän, kun kämmeneni alkoi näkyä hanskasta läpi ja sormikin saattoi pilkistää hanskan sisältä...:D Lisäksi löysin KYMMENELLÄ EUROLLA valkoisen Cavallino Marino satulahuovan.

 Arvatkaa olenko onnellinen materialisti nyt?

Jos jotain negatiivistä pitää keksiä niin hiukan olin pettynyt, kun myynnissä ei ollutkaan sellaisia pieniä söpöjä hevospehmoleluja, joita on ollut parina aikaisempana vuotena. Olisin halunnut perinteisesti ostaa sellaisen...

Muut tarvikkeet ovat jo päässeet käyttöön, mutta huovat odottavat vieläkin sitä oikeaa hetkeä...

Lähdettiin messuista pois ja sain juuri viestin, kun oltiin poistuttu autolla parkkihallista, että voitin playssonin arvonnasta rehusäkin. Äkkiä vaan puhelua naapurille, joka vielä onnekseni oli messuilla ja hän sai kunniatehtäväkseen edustaa minua ja noutaa säkin matkaan. Rehu oli Hippolytin Natur Müslia ja nyt säkki onkin Jönssin ja Oliverin herkkuna. St. Hippolyt natur müsli. Hiukan suolainen hinta kuitenkin jättää herkuttelun näillä näkymin vain tähän yhteen säkkiin. Onneksi Oliver ja Jönssi eivät nirsoile ja niille kelpaa halvempikin ruoka! Tuo mysli kyllä tuoksuu aivan järjettömän hyvälle ja koko tallissa on sellainen makea haju (haisee siellä myös kakka!). Säilytin hetken säkkiä autossani ja en edes olisi tarvinut wunderbaumia, jos olisin jättänyt säkin asustamaan autooni. Suosittelen ainakin siis wunderbaumiksi näillä kokemuksilla. Nam.

Olen myös menossa Tampereen hevosmessuille, voisin yrittää panostaa postaukseen enemmän sieltä, mutta en lupaa mitään. Mikä ihmisiä messuissa kiinnostaisi? Itseäni ainakin kiinnostaa hiukan turhan paljon uudet varustehankinnat.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus & kivoja ostoksia :)! ja mäkin oon tulossa Tampereen hevosmessuille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti tulee hyvät ja viihtyisät messut! :)

      Poista