lauantai 5. maaliskuuta 2016

Black Beauty


Kiirettä pitää, mitenkäs muutenkan. Tällä viikolla on ollut kaikkea hieronnasta ja valokuvauksesta tallitöihin ja estekilpailuihin. Tunnit loppuvat kesken yleensä vuorokaudesta, kun mietin mitä kaikkea voisi tehdä. Viikon kohokohta oli selkeästi se, kun päätettiin kuvata tallin aivan upeaakin upeampi ori. Studiokuvat onnistuivat mielestäni paremmin kuin uskalsin odottaa. Eikai tuollaisesta hevosesta voikaan saada, kuin hyviä kuvia. 

Kaiken muun tekemisen ohella olen myös ehtinyt ratsastaa. Olen saanut todella hyvää opetusta työharjoittelupaikan omistajalta ja tadaa, voitteko uskoa.....Opin nostamaan laukan! Ihan oikealla ratsulla vieläpä. Vielä "hieman" hiomista tuossa ratsastuksen maailmassa, mutta eteenpäin ollaan menossa. Tämän lisäksi pääsin testaamaan toisena ihmisenä maailmassa erästä koulutettavaa villiponia. Ihan oikeasti villiponia. Kauhusta sinisenä kiipesin selkään, mutta selvisin hengissä myös selästä pois. Koulutus oli myös onnistunut sillä poni kuuliaisesti liikkui eteen ja pysähtyikin pyynnöstä, eikä yrittänyt riistäytyä tai heittää minua alas.  Huikean vaarallista elämää siis!

Vieressä vielä todistusaineistoa tästä villiponiratsastuksesta. Kuvasta voi lähes nähdä, että olen lopettanut hengittämisen jo muutama tunti ennen ratsastusta...


Tänään vietin aikaa estekisoissa kuvaten ja nostellen esteitä. Oli kyllä mukavat kisat, vaikka itselläni ei ratsua ollutkaan matkassa. Ehkäpä ensi kerralla Jönssin ja minun yhteistyö sujuu estekarkeloiden verran. Jönssikin on nyt selkeästi alkanut olemaan kuuliaisempi, kun olen ratsastanut erilaisia hevosia ja saanut opetusta hiukan useammin, kuin kerran kahdessa vuodessa. Valitettavasti ratsastukset sijoittuvat aikaiseen aamuun tai myöhäiseen iltaan, joten kuvaajan saaminen tai kuvien saaminen on mahdoton tehtävä, kesää odotellessa.

Huomenna on vuorossa joka vuoden kohokohta Horse Fair. Yritän metsästää itselleni uudet hanskat. Ratsastushousutkin olivat ostoslistalla, mutta ostinkin Susannalta hienot punaiset housut! Nyt vain toivotaan, että ne mahtuvat jalkaani tai mieluiten molempiin jalkoihin. 

Pidemmittä puheitta, lähden hoitamaan omia hevosiani ja te voitte nauttia Uljaan Mustan kuvista.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, tuo hevonen on kyllä niin upea, että oli melkein jopa vaikeuksia saada täysin epäonnistuneita kuvia :D

      Poista