lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kevättä kavioissa


 Horse Fair-postaus saa vielä hetken odottaa julkaisua, koska sain vihdoinkin ratsastuskuvia omasta ratsastuksestani ja omista hevosista. Jönssillä oli selkeästi kevättä kavioissa, koska se muutamaan otteeseen riistäytyi ja hiukan venytteli koipiaan kohti taivasta. Selkeästi kyseessä oli vain pieni hupsuttelu, koska Jönssihän meni välissä oikein nätisti ja kyllä sillä kelpasi ratsastella. Oma itsevarmuuteni on selkeästi todistetusti kasvanut ja enää tuollaiset loikat eivät hetkauta, meinasi alkaa vain naurattaa niin, että keskittyminen herpaantui...


Jonkinlainen mystinen vetovoima veti Jönssiä Oliveria kohti, joka huuteli tarhassa ja tästä syystä otimme pari aika räjähtävää lähtöä kotia kohti. Selvisimme kumpikin kuitenkin hengissä näistä poukkoiluista ja pystyimme jatkamaan töitä. Jönssi selkeästi halusi vain juoksennella ja minulla olikin täysi työ keskittyä siihen, että saisin sitä edes vähän johonkin rentouteen. Oma istuntani muuttui kauniiksi etukenoksi, kun yritin saada käden pysymään rauhallisena ja hevosen lähellä. Lisäksi olin ehkä hiukan varautunut siihen, että Jönssi saattaa keksiä jotain typerää. 

Kuvaaja hämmentyi Jönssin loikista niin, että jotkut jäivät kuvaamatta. Olisin kovasti halunnut itse nähdä miltä se näytti, kun Jönssi pysähtyi ja pomppasi puoli metriä suoraan ylöspäin selkä kaarella. Oma ilmeeni olisi ainakin ollut näkemisen arvoinen..."Miten se nyt näin....". Jönssi oli armollinen minulle eikä tehnyt julmia loikkasarjoja vaan pysyi yksittäisissä kevätjuhlaliikkeissä. Näin ollen minäkin pysyin selässä.

Kaviot kohti kevättä!Ihan tällaista perus piaffetreeniä...
"JOKU TAISI KOSKEA MUN KAVIOON!"
 Jönssi ei ollut ainoa, jolla riitti virtaa. Oliver innostui tarhassa spurttailemaan ja loikkimaan. Jokaikinen kerta hämmästyn siitä, että miten noin pieni ja pyöreä hevonen voi lähteä sellaiseen vauhtiin...Kiihtyy nollasta sataan sadasosasekunneissa...Jönssi jää maistelemaan pölyä siinä vaiheessa, kun Oliver lähtee.

Melko villiä menoa siis tänään. Ratsastushousutkin repesivät tuossa tohinassa, en malta odottaa mitä huominen tuo tullessaan...:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti