torstai 25. toukokuuta 2017

Shivers - Siis mikä?

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Shiversin kanssa.


Meille tarjoitui ihan huikea tilaisuus ottaa testiin Shivers-hierontalaite!

Itse olin kerran aikaisemmin kuullut laitteesta Tampereen hevosmessuilla. Missään sosiaalisessa mediassa en ole huomannut, että Shivers olisi pompannut esiin ja teenkin nyt tällaisen pienen esittelyn, koska olen melko varma siitä, että tämä on aika tuntematon juttu monelle.
 Suomeksi sanottuna Shivers on eläinten hoito-ja hierontalaite. Lähinnä suunnattu siis hevosten hierontaan. Sillä voidaan yllätysyllätys siis hieroa hevosia, mutta se vaikuttaa positiivisesti ihoon ja karvaan sekä rentouttaa ja rauhoittaa hevosta.

Shivers on älylaite, jonka patentoitu rakenne, tekniset yksityiskohdat ja räätälöidyt ohjelmat tuottavat huojuvaa sekä vaihtelevaa värähtelytaajuutta (värinää). Yhdistämällä tämä teknologia ja muotoilu erilaisiin hoitopäihin, saadaan aikaan ennennäkemätön hyöty eläinten hoidossa.
- Shivers MHL200 Käyttöohje

Käyttöohjeessa on taulukot, joista selviää millä taajuudella mikäkin ohjelma värähtelee. Itse en ymmärtänyt niistä yhtikäs mitään, mutta insinööriystävältäni selvisi, että värähtelytaajuudet pitäisi olla ihan oikeaa hyötyäkin tuottavia, vaikka myönnettäköön että olin hiukan skeptinen tässä asiassa. Shiversistä ei löydy tutkimustuloksia (siis ainakaan vielä, ehkä kenties jonain päivänä?), mutta käyttäjien kokemuksien perusteella kyseisestä masiinasta on oikea hyöty.
Shivers on somassa hoitolaukussa, josta löytyy hierontapää sekä piikkisuantapainen harjapää. Harjapää on ainakin huisin tehokas ja voin jo paljastaa, että hevosteni todellinen hilsemäärä kuoriutui esiin, kun tein nopean testin...krhm...Pesullepesulle. Hoitopäät on helppo irroittaa ja puhdistaa. Näin ollen vältytään tarttuvilta taudeilta, vaikka laitteella olisi monta käyttäjää. Vaihtopäiden lisäksi löytyy vyö, jolla shiversin saa kiinnitettyä hevoseen sekä pieni pussi, jossa laitetta voi säilyttää. Tietty myös laturi on mukana, koska Shivers toimii akulla. Akku vaikuttaa kestävältä, mutta montaa tuntia valmistaja ei suosittele harjailemaan Shiversillä. Käyttöohjeessa käsketään käyttämään laitetta korkeintaan 30 minuuttia vuorokaudessa. En uskalla kokeilla syttyykö hevoset palamaan vai mitä tapahtuu, jos käytän sitä enemmän. Sen kanssa kyllä helposti vain jää harjailmaan, koska itse ainakin innostuin siitä kuinka lenkin jälkeen hevosten pintaverenkierto parantui hetken harjailun jälkeen.

Omasta mielestäni Shivers on kiva luxuslisä tavalliseen arkeen. Ei ehkä välttämätön, mutta...pitääkö kaiken olla ihan sitä välttämätöntä vai voiko vain turhamaisesti hemmotella hevostaan tällaisilla superharjoilla...:)

Itse olen ehtinyt tässä jo parin viikon ajan tutustua Shiversiin omien hevosteni kanssa. Tästä on tulossa vielä laajempi postaus tämän Shiversin esittelyn oheen.

Mikäli nyt ilmenee kysymyksiä Shiversistä niin voin vastailla parhaani mukaan sekä selvittää faktatiedot seuraavaan postaukseen mennessä!

2 kommenttia: