lauantai 20. toukokuuta 2017

K18Varoitus
Postaus sisältää kuvan hevosten lisääntymisestä!

Tänään Sakarilla oli melkoisen rankka päivä. Päivällä se käväisi match showssa opettelemassa hevosen tavoille, jotta selviydymme hengissä ensi viikonlopun nuorten ponien welsh showsta. Mätsäri meni perinteisesti. Aluksi Sakari oli pörheänä ja uljaana ja liikkui hyvin. Loppua kohti se väsähti ja muuttui löntysteleväksi sitruunaksi, mutta kyllä se vain oli hieno. Pysyi myöskin hallinnassa, vaikka vähän hänen piti ilmoittaa olevansa ori ja muutaman kerran etukaviot saattoivat nousta maasta...Ennen omaa kehää Sakari pisti oman shownsa pystyyn, koska miten pieni poni voi jaksaa odottaa omaa vuoroaan ja siinä katsojiakin alkoi hiukan huvittaa tällainen sirkusponi...:D


Vaikka voittoa ei tullutkaan niin olen enemmän kuin iloinen siitä, että on tällainen otus jonka kanssa voi lähteä ihan huoletta yksin julkisellekin paikalle. Apukäsiä ei ollut siis mukana ja ihan hyvin sain purettua ja lastattua ponin kyytiin ja selvisimme muutenkin ihan hyvällä menestyksellä muiden hevosten joukossa.


Mätsärin jälkeen Sakari ei päätynytkään kotiin. Sakari on nyt siis lisensoitu ori ja se pääsi aloittamaan siitosuransa ja järjestettiin ensitreffit siirtotallin edustalla. Ajattelin, että Sakari ei varmasti osaa hoitaa hommiaan tai ainakin sillä menee joku ikuisuus edes lähestyä tammaa, mutta kappaskehveliä se suoriutui ihan ennätysnopeasti. Varmaan kolme minuuttia ja se oli siinä! Kenelläkään ei ehtinyt mennä hermot. Luonnonlahjakkuus selkeästi, jos näin voi sanoa... Nyt Sakari jääkin muutamaksi päiväksi kasvattajan luokse honeymoonia viettämään ja sitten se palaa takaisin kotiin. Toivotaan kovasti, että tämä tuottaisi tulosta ja ensi kesänä maailmassa olisi pieni Sakari junior!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti