perjantai 5. helmikuuta 2016

Ponityttöjen opintomatka


Viuh, olen selviytynyt kotiin vihdoinkin. Koko päivän mittainen "klinikkareissu" olikin täynnä jännitystä ja hassun hauskoja sattumuksia. Hyvässä porukassa huumori kukkii ja mitään ei voinut ottaa vakavasti, vaikka ehkä siinä vaiheessa hymy melkein hyytyi, kun jouduttiin poliisien kanssa tekemisiin. Onneksi oltiin varattu aikaa ja edes yli tunnin mittainen poliisien työllistäminen ei haitannut retkeämme. Jäipähän ainakin muisteltavaa vanhoille päiville!

Kun selvittiin tästä pienestä välikohtauksesta poliisien kanssa niin pääsimme katsomaan Lila-ponia. Minut laitettiin selkään, jotta nähtiin kuinka poni reagoi aivan tuntemattomaan ratsastajaan (ja taitamattomaan :D) , voin tässä selitellä, että ratsastukseni näytti aivan järkyttävältä, koska en jaksanut pidentää jalustimia ja sen vuoksi selkäni meni jotenkin aivan notkolle ja takkikin pullistui erittäin pulleaksi, jotta näytän varsin keskivartalolihavalta. Poni tuntui kuitenkin äärettömän kivalta ratsastaa, toivottavasti se ei saanut mitään traumoja selässä keikkumisestani. Seuraavan kerran, kun ratsastan vieraalla hevosella niin muistan kyllä pidentää jalustimeni, ettei tarvitse itkeä kuinka huonosti ratsastankaan.

 

Ratsastelun jälkeen lähdimme käymään mukana olleen ponin kanssa klinikalla ja saatiin terveen paperit. Ainiin, toinenkin iloinen tapahtuma tapahtui aikaisemmin matkamme varrella eläinlääkärissä, kun mukana ollut koiruus ultrattiin ja koiralapsukaisiahan sieltä on tulossa. Aika paljon siis mahtui tuohon parin sadan kilometrin reissuun. Ikimuistoinen reissu, pakko sanoa. Toivottavasti näitä mahtuu tähän vuoteen vielä enemmänkin. Jännityksellä odotan kesän näyttelyitä ja muita kekkereitä.

Huomenna ehdin valoisan aikaan napsimaan omista karvakorvista kuvia ja jos pysytään suunnitelmassa niin Jönssillä on sunnuntaina hevoskoulua. Huomenna on siis vuorossa hiukan Jönssin jumppailua ja kuvailuja!

Nyt on kyllä siirryttävä lueskelemaan, vaikka luustosanoja, jos ne jäisivät mieleen. Näin ainakin viime yönä unta latinan sanoista ja hevosen luustosta...Pitäisikö huolestua?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti