tiistai 6. joulukuuta 2016

Treenin makuun!



Nyt on hetki aikaa istua blogin ääressä ja kirjoittaa viimepäivien tapahtumista. Jönssi on ollut aivan hävettävän vähällä liikunnalla, koska säät vaihtelevat ja näin ollen pohjat ovat erittäin huonoja. Ajattelin rakentaa tee-se-itse-kentän, mutta se on vielä vähän vaiheessa, kun en yksinkertaisesti ole ehtinyt tekemään mitään tällaista. Hierottavia ja kuvattavia on ollut aina "vapaapäivinä", työpäiviä on ollut riittävästi ja koulussakin olen ehtinyt käydä välissä.

Viime kuun lopulla teimme luokkamme kanssa opintoretken ja kävimme tutustumassa poliisihevosten lihaksistoon. Se oli kyllä mielenkiintoinen reissu, mutta huonoksi onnekseni sain flunssan koska automme sivuovi ei mennyt koko matkana kiinni ja tietenkin istuin siinä oven vieressä. Sitkeästi olen yrittänyt hoitaa kaikki asiakkaat, mutta muutaman olen joutunut siirtämään kun ei vain jaksa. Nyt onneksi flunssa alkaa helpottamaan ja tänään päästiin Jönssin kanssa taas treenien makuun. Tehtiin aamulla aikaisin matka maneesille, jossa Jönssi ei ole ennen käynyt.

Aluksi oli ihan huisin jännää ja Jönssi jolkotteli vauhdilla menemään kuin pikkuhirvis konsanaan. Loppua kohden se alkoi myös rentoutumaan, kun itse korjasin ratsastustani hiukan paremmaksi. Aika kivasti se aika ajoin kulkee, vaikka olikin taukoa takana. Ongelmahan on taas satulan päällä ja puolikuntoisena ratsastustaukoisena yritin jotain siellä säheltää...

Minulla on vieläkin se pikku-een teoriakoe käymättä, koska en ole uskaltautunut sinne. Nyt pitäisi rohkaistua ja vaan varata aika, jotta päästäisiin useimminkin treenaamaan. Hiukan hankala olla muiden kyytien varassa. Oikeastaan mahdotonta varsinkin, kun työaikani ovat melko epäsäännölliset.

Hirveän hyvä fiilis kyllä, kun Jönssi taas yritti parhaansa. Minä myös sain motivaatioboostin ja tilasin pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia-kirjan itselleni joululahjaksi! Opin helpoiten mielikuvilla ja siksipä uskon sen auttavan meitä hiukan taas eteenpäin. Tulisipa kunnolla lunta niin voisimme tarpoa hangessa ja kasvattaa lihaksia kumpikin :'D




Kiirettä tuottaa myös koirolapsi. Koiruus on aloittanut näyttelyuransa ja olen epätoivoisesti yrittänyt opettaa sille käytöstapoja. Se käväisi match showssa ja sai sieltä ensimmäisen ruusukkeensa. Viikonloppuna menemme sivistäytymään koiramessuille ja toivon, että Eddie osaisi käyttäytyä hieman myös kehässä. Kehän ulkopuolella se oli erittäin hyväkäytöksinen ja otti vain rennosti. Kehässä se ei seisonut hetkeäkään rauhassa. Se vain kiemurteli ja makasi. Juokseminen sujui varmaankin ihan hyvin sillä Eddie oli kuitenkin sinisten kakkonen! Se on meille vielä erittäin hyvä sija tuolla käytöksellä :D Ajattelin koiranäyttelyillä hakea hyvän pohjakunnon ensikesän poneilua ajatellen. Pystyy sitten juoksemaan Sakarin vierellä mieletöntä vauhtia!



Ihanat säät ovat mahdollistaneet kuvauksen ja näin ollen minulla on aivan mielettömän paljon kuvia muokattavana. Ihan järkyttävä jono! Yritän saada kaiken selvittyä tämän viikon aikana ja nytkin pitäisi käydä niitä kuvia läpi, mutta siirryin kuitenkin vahingossa tänne blogin puolelle. Olen kyllä todella tyytyväinen tuohon uuteen kameraan. Nyt vain tekisi mieli kuvata, kuvata ja kuvata.

Koska tässäkään ei ole tarpeeksi tekemistä mukamas niin olen aloittanut joulujärjestelyt! Eddie vaikeuttaa joulusiivoustani kokoajan varastamalla tavaroita ja viemällä niitä paikasta a paikkaan b.Olen laittanut kaikkialle jouluvaloja ja yritin ottaa myös Machosta ja Eddiestä joulukuvia. Ei ihan onnistunut odotetulla tavalla, mutta ainakin tuli persoonallisia anti-xmas-kuvia...Onneksi eläimet suostuivat olemaan myös nätisti sekunnin, mutta harmi että en ollut oikein hereillä silloin. Noo..Uutta yritystä vaan.

Nyt vain odotan uutta päivää, jotta pääsee takaisin Jönssin selkään.


anti-xmas




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti