perjantai 12. kesäkuuta 2015

ja näin kaikki alkaa alusta...


Vanhat postaukset piilotettu ja aika aloittaa bloggaaminen ihan puhtaalta pöydältä! 

Olen varmaan vuoden harkinnut aloittaisinko uudestaan bloggaamisen, oikeastaan kirjoittaminen loppui, koska kirjoitin suurimmaksi osaksi ratsastuksesta ja Jönssin kehittymisestä, mutta tyhmää kirjoittaa siitä, kun kukaan ei ota kuvia todisteeksi...Kiinnostus vain loppui, kun en saanut itse hyötyä tästä.

Nyt alan bloggaamaan enemmän minun elämästäni. Kyllä, blogi säilyy hevosblogina! Eihän minulla ole aikaa muuhunkaan, varsinkaan nyt kun olen taas alkanut enemmän keskustella Jönssin kanssa mitä mieltä hän olisi siitä, jos alkaisimmekin taas harrastelemaan enemmän noita ratsuilujuttuja.

Jönssi (siis minä) oli tuossa pienimuotoisella hermolomalla, koska se ei vaan enää jaksanut keskittyä ratsujuttuihin ja niistä tuli aivan kamalia meille molemmille. Lensin selästä parin minuutin aikana varmaan kolme kertaa selästä, kun hevosella oli kuulemma parempaa tekemistä (jep, näin se kertoi minulle...) Lopetettiin sitten kokonaan ratsuilu ja alettiin vain ystävystyä. Nyt ollaan siinä pisteessä, että saan olla Jönssin selässä ja ratsastella (en siis ratsastaa!) ja Jönssi pysyy iloisena. Myös juoksutus on alkanut sujua paremmin ja oikeastaan kaikki. 

Jönssi luottaa paljon paremmin minuun ja minä siihen, ei tarvitse enää pelätä, koska saan kaviosta. Nykyään Jönssi vain laittaa hiuksiani ja syö kenkiäni...

Hetken päässä ollaan jo siinä vaiheessa, että uskallan kokeilla tuolla hiukan ratsastustakin ja ravityöskentelyä. Ollaan muuten jätetty suitset talliin pölyttymään ja käytössä on naruriimu! Paljon paremmin pysyy hevonen kuskin avuilla nyt. Ei tästä sen enempää vielä, kerron kunhan kiipeän tuonne selkään taas pian :) Kenties jopa saan kuvaajan.


Valokuvaaminen on mielestäni aina ollut kivaa. Varsinkin hevosten kuvaaminen. Alankin kertoilla enemmän kuvailuistani täällä blogin puolella. Innoistuin valokuvaamisestakin taas sen verran, että menin tilaamaan uuden objektiivin noiden vanhojen kaveriksi. Se toivottavasti saapuu ensiviikolla.

Blogissa siis tullaan seuraamaan, kuinka kehityn valokuvaajana ja hevostelijana. Mitä muuta?


Niin tosiaan, ostin syksyllä itselleni talon. Ihan ikioman omakotitalon! Siellä pitää laittaa ihan kaikki uusiksi ja ollaankin rakenneltu siellä oikein hyvin kaikenlaista. Keittiö ja wc alkavat olla valmiita, lisäksi myös uudet vesiputket ollaan laitettu. Tämä kaikki ollaan tehty ihan itse. Ajattelin myös tästä projektista kirjoitella täällä. Ainakin itse on sitten kiva muistella, mitä kaikkea ollaankaan saatu aikaiseksi.

Kunhan itse päästään muuttamaan niin hevoset saavat muuttaa perässä, niille on suunnitteilla oikein kiva talli.

Vanha navetta, tänne on suunnitteilla 3 karsinaa, pesukarsina sekä katos hevosille (;...kunhan nyt tuon talon saa alta pois...

niiiiiin nätti omenapuu omassa pihassa :)


Eli siis hevosjuttuja, valokuvausta ja taloprojekti. Näillä lähdetään liikkeelle ja katsotaan mitä tästä tulee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti