maanantai 26. kesäkuuta 2017

Shivers - Siis mikä? IITämä postaus on tehty yhteistyössä Shiversin kanssa. 
Shiversin kotisivuille tästä!
Shivers Facebookissa!

Klassisessa hieronnassa on ote nimeltä täristys. Se on ainakin hevosen kokoisessa eläimessä aivan hirveän vaativa, mutta tehokas ote. Itsehän en tietenkään sitä ole edelleenkään oppinut, mutta se ei haittaa, koska tästä asiasta löytyy oikotie onneen; Shivers.

Voin myöntää, että ensireaktioni oli vähän "plaah...", mutta kun selvittelin asioita niin eihän tuo mikään tosiaankaan turha laite ole. Kuten aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin niin tämä ihmekapistus tärisee hyvällä taajuudella ja näin lihakset voivat rentoutua. Olen keskustellut laitteesta hiukan, mutta aika niukasti kenelläkään vielä on mitään mielipiteitä. Muutamalla omalla asiakkaallani on Shivers ja ihan oikeasti se on hyvä lisä lihashuollossa. Varsinkin hevoset, jotka vetävät itsensä ihan kireiksi (varsinkin ravurit ja kouluratsut...) hyötyvät todella paljon siitä, että varsinaisten hierontojen välillä niitä ihan vain harjaillaan Shiversillä. 

Mielestäni Shivers ei kuitenkaan riitä lihashuolloksi urheiluhevosella, mutta todella kuten jo aikaisemmin mainitsin niin äärimmäisen hyvä lisä! Lisäksi on äärimmäisen helppoa kiinnittää Shivers hoitovyöllä hevoseen surisemaan ja vaikkapa kääriä kylmät jalkoihin tai tehdä ruokia valmiiksi sillä aikaa, kun hevonen rentoutuu.

Hevosten mielipiteet ovat jakautuneet melko rajusti. Ensimmäisellä hoitokerralla ne yleensä hiukan kummastelevat, mutta alkavat sen jälkeen nauttia tai sitten ne tekevät niin kuin esimerkiksi Jönssi ja saavat lähes sydänkohtauksen. Jönssi ei pelännyt sitä, että epilaattorilla (kyllä, luit oikein...) nypin sen talvikarvat karvanlähdön aikaan pois, mutta kun käynnistin Shiversin sen vieressä niin sen silmät melkein putosivat järkytyksestä päästä ja se oli poistumassa paikalta puhisten ja häntä tötteröllä. Luojan kiitos se oli kiinni ja alkupuhinan jälkeen sain sen pienin askelin totutettua siihen ajatukseen, että häntä nyt harjataan tärisevällä harjalla. Loppujen lopuksi Jönssinkin oli todettava, että kyllä kelpaa olla Shiverskokelaana.

Laitumella Jönssi ei vieläkään tule lähellekään, jos menen harjailemaan Oliveria ja Sakaria Shiversilla. Se ihan oikeasti juoksee karkuun heti, kun Shiversin laittaa päälle, vaikka siitä ei oikeasti kuulu kuin vaimea surina...

Näin lähelle Jönssiä sain Shiversin ujutettua, huomaa kuitenkin Jöpöläisen järkyttynyt ilme. Sakaria ei järkyttänyt.
Sakarin kanssa ajattelin, että se varmasti olisi ihan kauhuissaan, mutta taas se osasi yllättää. Poni oikein nojasi harjaa vasten ja näytti niin nauttivan siitä. Sitä sai kumisukapäällä hieroa oikein olan takaa.

Urheiluhevosen lisäksi myös näyttelyponi tarvitsee sitten ehdottomasti oman Shiversin, koska kumisukapää irroittaa superkätevästi mm. kuollutta ihoa ja irtokarvaa. Pintaverenkierto paranee ja karva kiiltää. Harjauksen jälkeen poni kyllä näyttää aivan järkyttävältä, kun kaikki hilse ja lika ovat karvan päällä eikä iholla...:'D

Plussat ja miinukset

Aloitetaan miinuksista, jotta voidaan lopuksi keskittyä positiiviseen!

-

- Ei tutkimustuloksia 
Nykyään kaikesta pitää olla tutkittua faktaa, muuten uskottavuus laskee.

- Vaalea väri
Arvaa näkyykö likaiset sormenjälkeni laitteessa käytön jälkeen...Ihan tyylikäs kyllä!

- Jönssi pelkää
Nih! Jönssiraukka...Kaikki uniikit lumihiutaleet eivät kestä tällaisia hienouksia.
___

+

+ Akku kestää, kestää ja kestää!
Harvoin tarvitsee ladata, mutta sekin sujuu helposti usbin kautta!

+ Helppo kuljettaa mukana ja simppeli käyttää.
Senkus harjailee vaan, ei vaadi erikoistoimenpiteitä ja käytön voi suorittaa aina vaikkapa jalkoja kylmätessä.

+ Vaihtopäät on helppo pestä ja pitää puhtaina
Ne siis irtoavat ja ovat ihan vain muovia.

+ Helppo käyttää.
Laitteessa on kolme nappia, et voi aiheuttaa tuhoa testaamalla mitä mistäkin tapahtuu.
Mikäli osaat harjata, osaat myös Shiveröidä.

+ Lika lähtee ihosta asti, kun piikkisukapäällä harjailee!

+Koiran turkkikin kiittää!
En tiedä onko käytöstä haittaa koiralle, mutta omaltani lähtee ainakin irtokarvat näppärästi...

Nyt vain kaikki hankkimaan hevosilleen luksusta elämään ja tilaamaan Shivers!

Mikäli jokin vielä askarruttaa niin vastaan mielelläni kysymyksiin.


Koulutettu Shivers-Avustajakoira

2 kommenttia:

  1. Laite vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta itse en uskalla hankkia ennen kuin on pitäviä tutkimustuloksia ;) Hyvä postaus sinun puolelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsekin hiukan jäin kaipaamaan tutkimustuloksia :)

      Poista