keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Kappas kevättä!

Henkilön Linnea Huilla kuva.
Hetken aikaa luulin, että kevät koittaisi...23.4. ja melko talvista...
Meillä alkaa olla aika hyvällä mallilla Sakarin tämän vuoden suunnitelmat. Kesän/kevään/mikälie ensimmäiset harjoitusnäyttelyt ovat 20.5. Hämeenlinnassa. Katsotaan riistäytyykö Sakari käsistäni vai suostuuko se käyttäytymään. Kotikäytös sillä on ollut nyt epäilyttävän hyvää. Heti seuraavana viikonloppuna on nuorten ponien welsh show (NPWS), jonne olisi tarkoitus myös mennä. Sakari on kasvanut ja komistunut ihan hirveästi lyhyessä ajassa TAAS. Kasvattajan kanssa katseltiin, että kaula saisi vielä pidentyä, mutta kyllä sekin siitä ehtii kasvaa. Hiukan järkytyin, kun eräänä päivänä en vain meinannut saada Sakarin cob-kokoista jenkkiriimua sille päähän...Se menee juuri ja juuri, mutta vaihdoin sille riimuksi House of Horsesin Full-koon riimun, jossa on kasvuvaraakin. Pitäisi ostaa jokin nätti ja sopiva edustusriimu!

Sakari on nyt harjoitellut taas irtohypytystä. Se tällä hetkellä laukkaa mielellään vain ihan hirveästi ylöspäin eikä etene tarpeeksi nopeasti. Käytiin viime viikolla hypyttämässä se kaksi kertaa irtona, jotta saataisiin se oikeasti tajuamaan että niitä jalkoja pitää liikuttaa. Se lähti hyvin ja innoissaan kujaan, mutta ihan kuin se olisi vain unohtanut liikkua kun vauhti hyytyi ja hyytyi. Tästä seurauksena viimeisellä esteellä hypyt olivat hiukan "velttoja". Kyllä se silti hyppäsi ja kevyesti pääsi ylitse, mutta paremmin se menisi jos se olisi hiukan nopeampi. Saattaa johtua, että tuo hitaus ja pelkästään ylöspäin liikkuminen liittyy tuohon huimaan kasvuvauhtiin enkä huolestu. Pääasia on, että Sakari paransi loppua kohti ja selkeästi sai ideasta kiinni. Ensi kerralla se varmasti menee jo taas paremmin.






Voijuku mikä hevonen!
Henkilön Yonkers Boko kuva.
SuperSa(n)kari
Nyt kun myös kevät on koittanut Sakarin kasvattaja on alkanut miettiä Sakarin naisasioita. Sakarille tietenkin valitaan kaikista upeimmat leidiponit. Huomenna Sakarilla pitäisikin olla lisenssitarkastus ja siltä otetaan CEM. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan niin ensi kesänä Sakari on teini-isä. Syksyllä ponista sitten tulee ruuna, jotta Oliver ja Jönssi eivät koe eriarvoisuutta...:'D

Varsakuumetta kevään kynnyksellä lisäämään muutama kuva lainaratsu-Gretan täydellisestä varsasta Prinsessasta! Ihan huippusuloinen ja tomera pikkuinen poseerasi kameralle kuin mikäkin diiva. Se tietää olevansa hieno ja näyttää sen.





Lähiaikoina on tulossa ihan todella mielenkiintoisia yhteistyökuvioita. Niistä kerron lähempänä, vaikka en meinaisi pysyä nahoissani. Sen uskallan paljastaa, että liittyy hevoshierontaan! Pysykää kanavalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti