sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

PHOTOSHOOT; Konille koru & kukkasia

1

Päätin toteuttaa kokeellisesti tuollaisen korukuvauksen, joita olen nähnyt paljon muillakin. En ole mikään koruihminen, joten minulta löytyi vain joku tuollainen hieman vaatimaton kullanvärinen ketju. Se kuitenkin sopi Jönssin päähän aika nätisti. Luultavasti tulen kuitenkin uusimaan kuvauksen vielä, kun saan enemmän koruja hevosille. Tajusin vasta jälkeenpäin, että Jönssi katsoo joka kuvassa oikealle, mutta siellä oli ihmisiä joita Jöppis kiinnostuneena seuraili.

Jönssin mielestä korun kanssa poseeraaminen oli ihan okei. Heppa ei siis kokenut tarpeelliseksi heittää korua pois päästään vaan suostui nätisti möllöttämään parin kuvan ajan somasti paikallaan.

Siinä korukuvia ottaessani bongasin tuollaisen ruusukoristeen ja pitihän sekin laittaa sitten rekvisiitaksi. Jönssin mielestä muovikukkasetkin kannattaa syödä, tämän vuoksi köynös lensikin aika monta kertaa päästä pois, jotta Jönssi sai sen suuhunsa...Yritin kyllä selittää Jönssikselle, että näitä kukkia ei voi syödä, mutta eihän se minua uskonut.

Mitäpä muuta näistä kertomaan. Tuloksena muutama hiukan tavanomaisesta poikkeava kuva, osa jopa onnistui mielestäni ihan toivotulla tavalla. Mitäköhän keksisin seuraavaksi? Pitäisikö Oliverille tai kenties jopa Sakarille keksiä omat teemakuvausideat...Tai sitten toteutan kaikilla hevosilla tämän saman! Pitäisi muuten opettaa Sakari seisomaan vapaana tuossa hoitopaikalla, jotta sen ei tarvitse pönöttää kuvissa riimu päässä. Ehkäpä otan sen meidän seuraavaksi tavoitteeksi.

Eilen oltiin Jönssin kanssa istuntatunnilla. Siitä taas kattavampaa postausta lähipäivinä!

2
3
4
5
6
Löytyikö suosikkikuvaa?

4 kommenttia:

 1. Koita muiden kanssa niin että on vaikka joku hattu tai lippis päässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehjoo...Harmi ettei ole sellaista pokemonlippistä! :'D

   Poista
 2. Ruusukuva on kiva ja samoin tuo mustavalkoinen korukuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys, ne olivat myös minun mielestäni kaksi parasta :D

   Poista