maanantai 21. joulukuuta 2015

Hevosista ammatti?

(Tämä teksti on lojunut blogissani jo viikon, mutta bloggerin ongelmien takia en ole saanut sitä julkaistua. Näin ollen uusiakaan tekstejä en ole saanut aikaiseksi vielä!)


Vihdoinkin pääsen blogin ääreen kirjoittamaan suunnattoman ilouutisen. Aloitan tammikuussa opinnot Ypäjän hevosopistossa.

"Lämpimät onnittelut, sinut on valittu Hevostenvalmentajan ammattitutkintoon osaamisalana HEVOSHIERONTA valmistavaan koulutukseen 2016-2017."

Blogiin tulee siis aivan uutta sävyä, kun alan opiskella hevosalalla ja valmistumisen jälkeen olisi näillä näkymin tarkoitus työllistää itseni. Olen niin innostunut ja motivaatiota täynnä! Jönssi ja Oliver eivät unodu blogista mihinkään. Tekstiä vain alkaa tulla useammin ja laajemmalta alueelta.

Opiskelu on siis aikuisopiskelua ja suurimmaksi osaksi työharjoittelupaikalla tapahtuvaa etäopiskelua. Työharjoittelupaikka järjestyikin helposti naapurista. Pääsen syventymään welshien elämään Goldriver Welshillä! Olen niin suunnattoman iloinen tästä mahdollisuudesta. Hiukan jo jännittää...

-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti